© Kuva: Juha Tamminen

HIFK hamuaa revanssia – ”Emme tarvitse pimputtelua ja pamputtelua”

HIFK yrittää toisella Veikkausliiga-kaudellaan ottaa vihdoin ensimmäisen voittonsa KuPS:ta torstaina, kun joukkueet kohtaavat Helsingissä.

Viime kaudella kolmesta kohtaamisesta kuopiolaiset voittivat kaksi ja kerran pelattiin tasan. Molemmat ovat aiemmin tällä kaudella pelanneet neljä peliä ja HIFK on edellä sarjassa viidellä pisteellä. KuPS katkaisi kolmen pelin tappioputken sunnuntaina avaamalla kauden pistetilinsä voitolla FC Lahdesta.

– KuPS oli meille viime kaudella hankala vastustaja, mutta saimme hyvää harjoitusta PS Kemiä vastaan alhaalla puolustavasta joukkueesta. Emme olleet Kemiä vastaan parhaimmillamme ja muutenkin oma pelimme oli hukassa, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran kotisivuilla.

HIFK:lla on allaan maaliton tasapeli kotonaan PS Kemin kanssa maanantailta. Honkavaara haluaa lisää virtaa peliin.

– Tarvitsemme pelaamiseemme suoraviivaisuutta emmekä pimputtelua ja pamputtelua, Honkavaara jatkoi.

Kertoimet (Expekt)

HIFK – KuPS, 28.4. klo 17.30

2,05 – 3,10 – 3,50