© Kuva: Getty Images

Lehti: Barcelona päässyt sopuun PSG-pelaajan kanssa – valmius tarjota 50 miljoonaa euroa!

PSG:n brasilialaispuolustaja Marquinhos on päässyt Barcelonan kanssa sopuun siirron henkilökohtaisista ehdoista, kertoo Goal.com. Lähteen mukaan katalaanijätti on tarjonnut miehelle 4,5 miljoonan euron vuosipalkkaa sekä kolmen miljoonan euron allekirjoitusbonusta.

Pariisilaisseura ei kuitenkaan ole vielä hyväksynyt Barcan tarjousta topparista. Goal kertoo seuran tarjonneen jo 45 miljoonaa euroa ja olevan valmis lyömään tiskiin yhteensä 50 miljoonaa euroa. PSG ei ole vielä toistaiseksi lämmennyt ajatukselle myydä kultakimpalettaan.

21-vuotias Marquinhos on jäänyt tällä kaudella usein vaihtopenkille David Luizin ja Thiago Silvan esiintyessä PSG:n toppariparina. Mies on saanut välillä vastuuta myös oikeana laitapakkina.