© Kuva: Getty Images

Lopulliset hyvästit mestaruudelle? – Serie A:n ykköstykille neljän ottelun pelikielto

Napolille kauden 30. maalinsa viime viikonlopun 1-3-tappiossa Udineselle tehnyt Gonzalo Higuain ajettiin samassa ottelussa ulos.

Argentiinalaiskärki suivaantui erotuomarille toisesta varoituksestaan niin, että tönäisi mitä ilmeisemmin vastustajan lisäksi tuomaria raivonpurkauksessaan ennen kuin joukkuekaverit taltuttivat miehen.

Tuomarin raportin luettuaan sarjan kurinpitoelin antoi Napoli-kärjelle neljän ottelun pelikiellon. Pelikiellosta yksi ottelu oli seurausta kahdesta varoituksesta, yksi tuomaria vastaan niskoittelusta ja kaksi ”rikkomuksesta vastustajaa kohtaan” kertoi Football-Italia-sivusto.

Tappio oli karvasta kalkkia Napolille, joka on nyt kuusi pistettä sarjakärki Juventusta perässä, ja seuraavat pelit vieläpä ilman ratkaisupelaajaansa.

Mestaruushaaveet ohenivat reilusti, kun seitsemän kierrosta sarjaa on pelaamatta. Kolmantena oleva AS Roma (63 p.) on jo kymmenen pistettä kärjestä perässään Fiorentina (56 p.) ja Inter Milan (55 p.) ja AC Milan (49 p.).