© Kuva: Getty Images

Pelaaja paljastaa: Tätä musiikkia kuunnellaan ManU:n pukukopissa!

Manchester Unitedin Ashley Young paljastaa joukkueensa erikoisimmat musiikkiamaut ja sen, kuka on pukukopin valtaapitävä DJ.

– Se olen minä. Patrice Evra oli minun edeltäjäni. Aina kun hän ei pelannut tai oli loukkaantuneena, laitoin vain iPodini ämyreihin kiinni ja otin tilanteen haltuuni, Young kertoi Footballer’s Livesille.

– Pääosin kaikki pitävät soittamistani kappaleista, mutta kun Louis van Gaal tuli koppiimme, hän pyysi Darren Fletcherin luokseen kertoakseen, että ei pitänyt silloin soitetusta musiikista. Manageri on sanonut minulle, että saan soittaa vain funk- tai house-musiikkia. Olen tosissani, kun sanon näin, ja me soitamme sitten niitä kappaleita.

Young paljasti myös, kenen kanssa hänen musiikkimakunsa sopii vähiten yhteen.

– Minun ja David de Gean välillä on pientä konfliktia. Hänellä on omituinen musiikkimaku.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!