© Kuva: Getty Images

Real Madrid juhli El Clasicon voittoa – ratkaisija Cristiano Ronaldo pullisteli kalsarit jalassa

Cristiano Ronaldo ratkaisi eilen El Clasicon 85. minuutilla tekemällään maalilla. Ottelu päättyi Realin 2-1-voittoon Barcelonasta.

Maalin myötä portugalilaistähti nousi yksin kolmanneksi eniten maaleja Realin ja Barcelonan välisissä kamppailuissa tehneeksi pelaajaksi. Ronaldolla on nyt 16 maalia El Clasicoissa. Edellä ovat Real-legenda Alfredo Di Stefano 18 osumallaan sekä kärkipaikkaa 21 maalilla pitävä Lionel Messi.

Gerard Pique vei Barcan eilen johtoon toisen puoliajan alkuhetkillä puskemalla pallon verkkoon kulmapotkusta tulleesta keskityksestä. Karim Benzema tasoitti kamppailun noin kuusi minuuttia myöhemmin.

”Los Blancos” sai hyvää painetta loppua kohden, mutta voittomaalin tekemistä vaikeutti toppari Sergio Ramosin saama ulosajo 83. minuutilla. Real ei kuitenkaan luovuttanut, ja Ronaldo ratkaisi siis taiston vierailijoille pari minuuttia myöhemmin.

Real on seitsemän pistettä Barcan takana, kun sarjaa on enää seitsemän peliä jäljellä. Joukkueen pukukopissa osattiin kuitenkin ottaa voitosta kaikki ilo irti, kuten alla olevasta kuvasta selviää. Ratkaisijaksi noussut Ronaldo saapui yhteiskuvaan lihakset viritettynä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä