© Kuva: Getty Images

Tuhlaajaseura iskee taas? Lehti: Valmis tarjoamaan 64 miljoonaa euroa Chelsea-pelaajasta

Guangzhou Evergrande osti helmikuussa Atletico Madridin kärkimiehen Jackson Martinezin peräti 42 miljoonan euron kauppasummalla.

Kiinalaisseura aikoo kuitenkin vahvistaa joukkuettaan jatkossakin kovan luokan hankinnoilla.

Tällä kertaa seura on Daily Mirrorin mukaan kääntänyt katseensa Chelsean Willianiin. Lähde kertoo Evergranden olevan valmis tarjoamaan brassitaiturista peräti 50 miljoonaa puntaa (64 miljoonaa euroa).

27-vuotias brasilialainenhan aloitti kauden loistavasti ja oli muun muassa supervaarallinen vapaapotkujensa ansiosta. Tahti on hieman kevättä kohden hiljentynyt, mutta Willian on silti ollut Chelsean kauden yksi ainoista valopilkuista.

Chelsean kerrotaan jo alkuvuodesta saaneen Kiinan Jiangsu Suningilta arviolta 58 miljoonan punnan tarjouksen toisesta brassipelaajasta Oscarista. Tuo tarjous hylättiin. Keskikenttämies Ramires sen sijaan siirtyi samaan seuraan Chelseasta tammikuussa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!