Valioliigan uskomattomin kulku ei pysähdy – 50 pistettä enemmän kuin vuosi sitten!

Leicester jatkaa porskutustaan Valioliigassa saalistamalla jälleen täyden pistepotin, kun Southampton kaatui sunnuntaina kotikentällä 1-0-lukemin kapteeni Wes Morganin puskumaalilla.

Leicesterin sarjajohto kasvoi viikonloppuna kaksi pistettä, eroa eilen tasapeliin jääneeseen Tottenhamiin on nyt seitsemän pistettä, kun molemmilla on enää kuusi peliä jäljellä. Leicester on varma mestari, jos se voittaa neljä peliä kuudesta – tekivät muut mitä tahansa.

Leicesterin tuhkimotarinaa on pyöritelty melkoisesti, mutta nostetaan esiin vielä hämmästyttävä tilasto viime kauteen verrattuna: Joukkue on nyt kerännyt 69 pistettä 32. ottelusta, kun tällä päivämäärällä viime vuonna Leicester oli kerännyt hurjat 50 pistettä vähemmän (19 pistettä, 29 ottelua) ja oli sarjan jumbona.

Joukkue pelasi kuitenkin tuolloin vahvan loppukevään ja säilytti niukin naukin sarjapaikkansa.

[tweet]https://twitter.com/StanCollymore/status/716631535336685568/photo/1[/tweet]

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!