© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho kuppaa keskikenttäpelaajan Chelseasta ManU:un? – halpa kuin saippua!

Brittilehdistön mukaan ManU:n vahvistusta vaille seuraava manageri Jose Mourinho havittelee tulevaan miehistöönsä keskikenttäpelaajaa ex-seurastaan Chelseasta.

Kyseessä on brasilian maajoukkuemies Willian, joka tuli Chelseaan Mourinhon aikana Shaktar Donetskista. 27-vuotias pelaaja pystyy esiintymään vakuuttavasti  hyökkäävänä keskikenttäpelaajana sekä keskustassa kärjen alapuolella että laidoilla.

Miehen saadakseen joutuisi ManU kaivamaan kuvetaan The Sunin mukaan peräti 60 miljoonan punnan edestä. Tämä rikkoisi seuran siirtoennätyksen, joka tällä hetkellä on Angel Di Marian hankinta 59,7 miljoonalla punnalla toissa kesänä.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!