© Kuva: Getty Images

Lukas Hradecky on Bundesliigan nopein!

Tilastoyhtiö Optan data kertoo Suomen A-maajoukkueen ykkösvahdin Lukas Hradeckyn olevan yhdellä selvällä mittarilla sarjansa Bundesliigan paras.

Eintracht Frankfurtin torjunnoillaan todennäköisesti sarjassaan pitävä suomalaisvahti on sarjan nopein pelipaikallaan. Opta on kellottanut miehelle huippunopeudeksi liikkeissään 32,8 km/h. Kakkonen jää 0,3 km/h Hradeckystä ja muut kauaksi taakse.

Mitä hyötyä maalivahdille juoksunopeudesta sitten on? Aktiiviset ja nopeat maalivahdit voivat estää monien vaarallisten tilanteiden synnyn ryntäämällä katkomaan läpisyötöt alueensa ulkopuolelle.

Hradeckyn edustama Eintracht Frankfurt on kolmen peräkkäisen voittonsa ansiosta hilannut itsensä pois kolmen heikoimman paikalta. Eroa karsijan paikalle on nyt piste ja suoran putoajan paikalle kolme pistettä ennen päätöskierrosta.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä