© Kuva: Getty Images

Reaktio Jose Mourinhon Manchester United -pestiin lähti käsistä: ”Kuolema Mourinholle”

Manchester Unitedin päävalmentajaksi tänään nimittämä Jose Mourinho menetti ison osan faneistaan tänään ensimmäisillä kommenteillaan Unitedin luotsina.

– On erityinen kunnia tulla Manchester Unitedin manageriksi. Se on ympäri maailmaan tunnettu ja ihailtu seura. Unitediin liittyy aivan omanlaistansa erityistä mystiikkaa ja romantiikkaa, eikä mikään muu seura voi väittää samaa, kommentoi Mourinhon seuran verkkosivuilla.

– Minulla on aina ollut tietty kiintymys Old Traffordiin. Olen kokenut siellä paljon asioita urallani, ja minulla hyvä suhde Unitedin faneihin. Odotan innolla aikaani seuran managerina. Tiedän saavani faneilta mahtavaa kannustusta tulevina vuosina.

Muun muassa nuo kommentit eivät miellyttäneet miestä pitkään ihailleita Chelsea-faneja, joista iso osa tuki häntä viime syksynä joukkueen pelattua surkea syyskauden.

– Menetin paljon kunnioitustani Mourinhoon näiden kommenttien jälkeen, myönsi eräs Chelsea-fani.

Joidenkin Chelsea-kannattajien reaktio lähti täysin käsistä, kertoo Simon Rowntree Twitter-tilillään:

– Olen Stamford Bridgen ulkopuolella, ja iso joukko Chelsean faneja laulaa ”Kuolema Mourinholle” pitäen isoa banneria, jossa lukee ”Jose, seuraavaksi kun tulet Stamford Bridgelle, et pääse täältä elossa.” Tämä on järkyttävää.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!