© Kuva: Getty Images

Riidat ohi? Francesco Tottin tulevaisuudesta odotellaan tänään lisätietoa

Francesco Totti ei ole tällä kaudella saanut isoja peliminuutteja AS Roman valmentajan Luciano Spallettin alaisuudessa. Pelintekijä on ilmaissut median välityksellä tyytymättömyytensä tilanteeseensa seurassa.

Tilannehan on ollut monimutkainen, koska Spalletti on johdattanut Giallorossin loistavaan vireeseen peluuttamatta paljoakaan Tottia.

Kun Roman peli taas alkoi hieman yskiä, nousi Totti viime hetken vaihtopelaajana isoon rooliin ja auttoi joukkueensa tärkeisiin voittoihin, jotka ovat viemässä roomalaiset Mestarien liigaan ensi kaudeksi oikeuttavalle kolmannelle sijalle.

Pitkään huhuiltiin, että 39-vuotias jalkapallolegenda ei ole saamassa seuralta jatkosopimusta. Gazzetta dello Sport kertoo kuitenkin nyt, että Totti on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen ja se julkaistaneen tänään illalla Genoa-ottelun jälkeen.

Urallaan myös MM-kultaa voittanut Totti on pelannut koko uransa AS Roman riveissä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä