© Kuva: Getty Images

Sunnuntai ei mennyt nappiin – Tottenham-luotsi pyytää faneilta anteeksi ”koko valmentajanuran huonointa päivää”

Tottenham päätti kautensa sunnuntaina surkeaan näytökseen Newcastle Unitedin vieraana ja hävisi taiston Valioliigan toisesta sijasta Arsenalille, joka nuiji omassa ottelussaan Aston Villan tylyin lukemin 4–0.

Kokonaisuudessaan menestyksekkään kauden pelannut Tottenham hävisi sarjapaikkansa menettävälle Newcastlelle 1–5. Tappiosta teki entistä surkeamman se, että Newcastle pelasi suuren osa toista jaksoa vajaamiehisenä, kun Aleksandar Mitrovicille näytettiin punaista korttia.

Vastikään jatkosopimuksen menestyksekkään kauden päätteeksi Tottenhamin kanssa solminut manageri Mauricio Pochettino oli tappion jäljiltä maansa myynyt.

– Ensiksi haluan pyytää anteeksi faneiltamme, koska kentän tapahtumat olivat häpeällisiä, Pochettino valitteli FourFourTwon mukaan.

– Pyydän anteeksi myös perheiltämme, jotka kärsivät taustallamme. On vaikea palata kotiin tämän jälkeen ja selittää mitä tapahtui. Olen hyvin pettynyt, luulen että tämä oli koko valmentajanurani huonoin päivä.

Valioliigan voiton jo aiemmin varmistaneen Leicesterin jälkeen toiselle sijalle kautensa päätti Tottenhamin tappion mahdollistamana Arsenal. Kärkikaksikon lisäksi Mestarien liigan paikan Englannista saa kolmannelle sijalle jäänyt Tottenham sekä Manchester City.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!