© Kuva: Getty Images

Yllätyskäänne: Jose Mourinho ei haluakaan Zlatania Manchester Unitediin? – Keskikentälle tavoitellaan tähtipelaajaa

Viimeiset viikot on huhuiltu, että ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on lähellä siirtoa Manchester Unitediin. Hyökkääjä on seuran uudelle päävalmentajalle Jose Mourinholle entuudestaan tuttu pelaaja kaksikon yhteisiltä ajoilta Inter Milanista.

Sunday Times väittää nyt kuitenkin, että portugalilaisluotsi ei haluakaan Zlatania Old Traffordille. Lehden mukaan Mourinho on keskustellut Zlatanin edustajien kanssa miehen hankkimisesta. Mies on kuitenkin päättänyt tavoitella mieluummin nuorta hyökkääjää.

Lehti kertoo, että Mourinho haluaa vahvistaa hyökkäyksen lisäksi ensisijaisesti keskikentän ja puolustuksen keskustaa.

Sunday Times väittää Mourinhon haluavan Unitedin keskikentälle Juventus-tähti Paul Pogban.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!