© Kuva: Getty Images

Englannin maalitykki loistaa nyt toisella osa-alueella

Kun turnauksessa jo osa joukkueista on pelannut toiset ottelunsa, löytyy parhaiden maalipaikkojen luojista Ranskan ja Englannin pelaajat.

Näyttävästi turnauksen aloittanut ja jo kaksi maaliakin tehnyt Ranskan Dimitri Payet on luonut eniten maalipaikkoja – peräti 14 kappaletta kahteen otteluun – turnauksessa, mikä ei yllätä.

Kakkossijalla yltää puolestaan ehkä yllättäen Englannin Wayne Rooney. Hyökkäysten vahvana viimeistelijän uraltaan tunnettu ManU-jyrä – Englannin kautta historian paras maalintekijä – on ottanut joukkueessaan rakentelijan roolin ja on järjestänyt kahteen peliin yhteensä kahdeksan maalipaikkaa pelikavereilleen.

Englanti pelasi torstaina toisen turnausottelunsa, missä Wales kaatui 2-1-lukemin. Englanti nousi takaa-ajoasemasta voittoon Jamie Vardyn ja Daniel Sturridgen osumilla. Kumpikin pääsi kentälle vasta vaihdosta.

Katso tästä kaikkien lohkojen tilanteet.