© Kuva: Getty Images

Espanjan tähtipelaaja ikävöi vanhaa tutkapariaan – ”En edes tiedä mistä aloittaisin”

Espanjan kokenut keskikenttämies Andres Iniesta ikävöi vanhoja pelikavereitaan.

Iniesta, Xavi ja Xabi Alonso olivat keskikentän tukipylväät, kun Espanja jyräsi kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen. La Roja oli ykkönen EM-kisoissa 2008 ja 2012 ja voitti siinä välissä 2010 maailmanmestaruuden.

Nyt edellä mainitusta kolmikosta vain ensimmäinen on mukana perjantaina alkavissa, Ranskassa pidettävissä EM-kisoissa. Xavi ja Alonso vetäytyivät maajoukkueesta kahden vuoden takaisten MM-kisojen jälkeen.

– Kaipaan heitä todella. Molemmat olivat suuria tekijöitä espanjalaiselle jalkapallolle. Meillä oli loistavia hetkiä yhdessä ja voitimme lukuisia palkintoja ympäri maailmaa, Iniesta kertoi Times of Indialle.

Iniesta ja Xavi pelasivat pitkään yhdessä myös Barcelonassa voittaen muun muassa neljästi Mestarien liigan ja seitsemästi La Ligan.

– Jos aloitan puhumaan Xavista, niin en edes tiedä mistä aloittaisin. Oli etuoikeus pelata hänen kanssaan vuosien ajan Barcelonassa ja maajoukkueessa. Olimme varmoja toistemme sijainnista kentällä vaikkemme edes katsoneet toisiamme, Iniesta muisteli.