© Kuva: Getty Images

Fanien hampaisiin joutunut ranskalaishyökkääjä: ”Olemme valmiita”

EM-kisojen isäntämaa Ranska avaa kisat tänään Romaniaa vastaan. Ranskan hyökkääjä Olivier Giroud on saanut runsaasti kritiikkiä faneilta, vaikka mies on ollut hyvässä iskussa harjoitusotteluissa ennen kisoja.

Giroud on viimeistellyt viimeisessä seitsemässä ottelussa seitsemän maalia. Giroud on myös avauksessa (kokoonpanot illan otteluun) Romaniaa vastaan. Mies on nälkää täynnä ennen avausvihellystä.

– Veljelläni on sanonta, joka on tärkeä minulle. Menestyksen tien rakennustyöt eivät koskaan ole aivan valmiit. Tämä sopii todella hyvin jalkapalloon, missä fanit voivat jokaisen viikonlopun jälkeen haukkua tai onnitella sinua, Giroud avasi beINsportsille.

29-vuotias ranskalaiskärki haluaa näyttää EM-turnauksessa epäilijöilleen ja ennen kaikkea itselleen. Giroud haluaa jättää jälkensä historiaan.

– Sitä minä haluan, tehdä perheeni ja läheiseni ylpeäksi, Giroud sanoi.

Ranskalla on niskassaan isäntämaan paineet, jotka ovat usein koituneet isäntämaan kohtaloksi. Giroud näkee asian toisin.

– Me edustamme Ranskan kansaa ja kun pelaat kotona, haluat pyrkiä jättämään jäljen. Odotukset tulevat olemaan suunnattoman suuret, mutta olemme valmiita, ranskalainen puhisi.

Lähde: Goal.com