© Kuva: Getty Images

Supertähti ei mieti EM-kisojen maalikuninkuutta: ”En ole katsonut listaa”

Jalkapallon EM-kisojen tähän mennessä yksi vakuuttavimmista pelaajista on ollut Walesin supertähti Gareth Bale, joka johdatti kolmella maalillaan maansa B-lohkon ykkössijalle.

Real Madrid -taituri on tällä hetkellä yhdessä Espanjan Alvaro Moratan kanssa turnauksen maalipörssin kärjessä. Bale vakuuttaa kuitenkin Guardianin haastattelussa, ettei ole keskittynyt omien osumiensa pohtimiseen.

– En ole katsonut listaa. Minulle on kerrottu, että olen pörssin kärjessä jaetulla ykkössijalla, mutta se ei ole tärkeää minulle. Minua ei haittaa, vaikka voittaisimme loput pelit 1-0 ja en tekisi enää maaleja.

Bale myöntää, että turnaus tarjoaa Walesille historiallisen mahdollisuuden menestyä.

– Kyse on ”kerran elämässä” -mahdollisuudesta, jos katsoo kuinka usein olemme aiemmin olleet mukana turnauksessa. Yritämme tarttua siihen kaksin käsin samalla nauttien joka hetkestä. Yritämme mennä tämän aallon mukana ja antaa faneille juhlittavaa.

Walesin ja Pohjois-Irlannin välinen neljännesvälieräottelu alkaa tänään lauantaina kello 19.00 Suomen aikaa.