© Kuva: Getty Images

Täyttyykö Arsenal-fanien toive vihdoin? – Huhujen mukaan luvassa 60 miljoonan euron tarjous huippuhyökkääjästä

Arsenal-fanit ovat pitkään toivoneet seuran hankkivan huippuluokan hyökkääjän, joka auttaa joukkueen kohti Valioliigan mestaruutta. Useimpien mielestä nykyinen ykköstykki Olivier Giroud ei ole riittävän hyvä ja Danny Welbeck taas on liian loukkaantumisherkkä.

Fanit ovat ehkä vihdoin saamassa  haluamansa, sillä italialainen Mediaset Premium väittää seuran jahtaavan Juventuksen Alvato Morataa.

Lähteen mukaan ”Tykkimiehet” on valmis tarjoamaan 23-vuotiaasta espanjalaiskärjestä peräti 60 miljoonaa euroa.

Real Madridhan voi ostaa Morata takaisin tänä kesänä 30 miljoonalla eurolla. Mediassa on huhuiltu, että ”Los Blancos” hankkii miehen vain kaupatakseen hänet isolla rahalla eteenpäin.

Mediaset Premiumin mukaan Realin siirtopyyntö on tällä hetkellä 65 miljoonaa euroa. Morata itse on todennut radiokanava Onda Cerolle, ettei ole varma tulevaisuudestaan ja halustaan siirtyä takaisin Espanjaan.

– Olen vain sanonut, että jokainen pelaaja maailmassa haluaisi edustaa Real Madridia, sillä se on maailman suurin seura. En ole koskaan sanonut, että haluaisin itse juuri sinne.

– Kaikki haluavat pelata Realissa, mutta jos siellä ei ole (kokoonpanossa) tilaa, sinne ei kannata mennä.

Morata teki päättyneellä kaudella seitsemän maalia Serie A:ssa. Mies nousi kuitenkin monesti esiin tärkeillä hetkillä ja isoissa otteluissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!