© Kuva: Getty Images

Wales-tähti uhkuu itseluottamusta: ”Mitä vaan voi tapahtua”

Wales ylsi komeasti lohkovoittoon kaatamalla Venäjän eilisiltana 3-0. Walesin avausmaalin tehnyt Aaron Ramsey oli todella tyytyväinen joukkueensa esitykseen alkulohkossa.

– Halusimme viedä walesiläisen jalkapallon maailman kartalle tässä turnauksessa, ja näyttää kaikille, mitä osaamme. Mielestäni olemme sen tehneet, Ramsey hehkutti ITV:lle.

Wales hävisi alkulohkossa Englannille, mutta voitot Venäjästä ja Slovakiasta riittivät lohkovoittoon. Englanti-tappio mietitytti Wales-tähteä, mutta siitä otettiin opiksi.

– Englantia vastaan luovuimme pallosta turhan helposti. Se oli yksi asia, jota halusimme parantaa Venäjää vastaan, Ramsey kertoi.

Wales kohtaa neljännesvälierissä lohkon kolmannen A-, C-, tai D-lohkosta. Wales eteni arvoturnauksen jatkopeleihin toista kertaa maan historiassa. Ramseylta löytyy luottoa joukkueeseensa ennen jatkopelejä.

– Olemme näyttäneet, että olemme hyviä puolustamaan, mutta pystymme myös hallitsemaan palloa. Olemme pystyneet luomaan hyviä tilanteita, ja voimme olle ylepitä siitä, mitä olemme saavuttaneet.

– Kuka tietää, mitä vaan voi tapahtua, Ramsey totesi Walesin jatkomahdollisuuksista turnauksessa.

Lähde: goal.com