© Kuva: Getty Images

Juventus jatkamassa huippuvahvistusten tekoa – maksamassa 94 miljoonaa euroa tähtihyökkääjästä

Juventus on ollut kesän siirtomarkkinoilla esillä monella tapaa.

Alvaro Morata palasi sen riveistä Real Madrdiin ja Juventus on ollut potentiaalisen myyjäseuran asemassa Paul Pogban kohdalla. Se on tehnyt myös kovia hankintoja samaan aikaan.

Seuraan ovat saapuneet muun muassa FC Barcelonasta Dani Alves, Bayern Münchenista aluksi lainalle tuleva Medhi Benatia, keskikentälle pohjalle Marseillesta saapunut Mario Lemina, erittäin lupaava laitahyökkääjä Marko Pjaca ja nouseva keskikenttänimi Miralem Pjanic.

Omalta osaltaan se onkin jo varautunut siihen, että Pogba saattaa häipyä muualle.

Mutta oli Pogbaa tai ei, on Juventuksella kasassa erittäin kova miehitys.

Siihen kun on tulossa vielä kirkas tähti kaiken päälle, sillä Sky Sport Italian mukaan Juventus on maksamassa Napolia edustavan Gonzalo Higuainin ulosostohinnan, 94 miljoonaa euroa.

Kyseisellä siirrolla Higuainista tulisi yksi kaikkien aikojen kallein pelaaja Euroopassa. Tällä hetkellä vain Real Madrid on maksanut enemmän Gareth Balesta.

Teknisesti ilmoitettava summa olisi kuitenkin vain 47 miljoonaa euroa, sillä ulosostomaksu jakaantuisi kahdelle vuodelle.

Higuainin, 28, uskotaan tekevän neljän vuoden mittaisen sopimuksen, missä vuosiansiot ovat 7,5 miljoonaa euroa.

35 Serie A:n ottelussa viime kaudella Higuain paukutti peräti 36 maalia ja nappasi kyseisellä määrällä sarjan maalipörssin voiton nimiinsä.