© Kuva: Getty Images

ManU vahvisti huippuhankinnan – ”Unelmasta tuli totta”

Manchester United on vahvistanut hankkineensa 27-vuotiaan armenialaisen laitahyökkääjän Henrikh Mkhitaryanin seuran riveihin.

Mkhitaryan oli erittäin haluttu nimi kesän markkinoilla ja Unitedin lisäksi muun muassa Arsenalin huhuttiin olevan hyvin vahvasti hänen perässään.

United sai kuitenkin itselleen hyvin väkevän viime kauden pelanneen Mkhitaryanin, joka liittyy Unitediin neljän vuoden mittaisella sopimuksella.

– Unelmasta tuli totta! Olen niin iloinen liittyessäni ManUun. Olen aina ihaillut seuraa, sen historiaa ja sen faneja!, Mkhitaryan iloitsi Twitterissä, jatkaen itse tiedotteessa:

– Kiitän siitä luottamuksesta, minkä seura ja Jose Mourinho ovat antaneet minulle.

Siirtosumman uskotaan olevan noin 42 miljoonaa euroa.

Viime kaudella Mkhitaryan täräytti Borussia Dortmundin paidassa Bundesligassa 11 maalia ja antoi peräti 20 maaliin johtanutta syöttöä. Yhteensä 140 esiintymisessä Dortmundin paidassa armenialaiselle laiturille merkattiin 41 tehtyä maalia ja 49 maaliin johtanutta syöttöä.

Mkhitaryan on Unitedin kesän kolmas kova hankinta. Aiemmin United nappasi itselleen huippulupaavan topparin Eric Baillyn ja myöhemmin seuran mukaan liittyi itse Zlatan Ibrahimovic.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!