© Kuva: Getty Images

Yrittääkö Zlatan houkutella ranskalaistähteä Manchesteriin? – Nähtiin yhdessä syömässä

Manchester United on ollut yksi kesän mielenkiintoisimmista seuroista siirtomarkkinoiden osalta.

Se hankki aiemmin jo kovan kolmikon, topparin Eric Baillyn, oikean laidan hyökkääjän Henrikh Mkhitaryanin ja kärkihyökkääjän, legendaarisen Zlatan Ibrahimovicin.

Seuraavaksi hankinnaksi on povattu melkoista kalastusta. United on ollut vahvasti tällä hetkellä Juventusta edustavan Paul Pogban perässä.

Ranskalaistähden hintalapuksi on kuitenkin arvioitui yli 100 miljoonaa euroa ja esimerkiksi Real Madrid on raporttien mukaan tippunut pois kisasta liian kovan hinnan takia.

Unitedin kuitenkin uskotaan olevan valmis pulittamaan suuren summan Pogbasta.

Lisää liekkiä siirtohuhuihin antoi se, että Pogba oli syömässä lomareissullaan Los Angelesissa yhdessä, noh, kenenpä muunkaan kuin Zlatanin kanssa.

Ravintolan omistaja Bobby Chinn otti kuvan sekä Zlatanin että Pogban kanssa, mutta julisti pitkässä viestissä siitä, ettei hän halua mitenkään kasvattaa siirtohuhuja.

Kuvat kuitenkin noteerattiin muun muassa englantilaisessa lehdistössä isosti.

Huhut viittaavatkin siihen, että Zlatan saattaisi houkutella nuorta tähtiluokan keskikenttäpelaajaa Pogbaa punaisten riveihin Manchesteriin. Joka tapauksessa kaksikko oli syömässä ravintolassa heidän omien perheidensä kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!