© Kuva: Getty Images

Kuva: Cristiano Ronaldolta tyly kuitti Barca-tähden kritiikiin

Cristiano Ronaldo pokkasi eilen Euroopan parhaan pelaajan palkinnon (lue uutinen). FC Barcelonan tähtipuolustaja Gerard Pique kritisoi aiemmin viikolla Real Madridin helppoa tietä viime kauden Mestarien liigan finaaliin.

Piquen mukaan Real Madridilla oli helppo alkulohko ja tie finaaliin ei ollut vaikeimmasta päästä. Real Madridin kanssa samassa alkulohkossa pelasivat Malmö, PSG sekä Shakhtar Donetsk.

Jatkopeleissä Los Blancos raivasi tieltään AS Roman, Wolfsburgin sekä Manchester Cityn. FC Barcelona tippui Mestarien liigassa puolivälierissä Atletico Mardidille, jonka Real Madrid voitti finaalissa.

Ronaldolta kysyttiin torstaina vastausta Piquen kritiikkiin.

– No, en lähde vastaamaan tuohon. Mitä voin sanoa Piquelle on se, että hän voi katsoa twiittiäni, jossa on todella nätti kuva, Ronaldo sanoi viitaten kuvaan, jossa hän pussaa parhaan pelaajan palkintoaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Comments are closed.