© Kuva: Getty Images

Paul Pogba: ”Kohtalo johti minut Manchesteriin”

Paul Pogban ME-siirto Manchester Unitediin saatiin viime yönä vihdoinkin valmiiksi.

Pogba teki Unitedin kanssa viisivuotisen sopimuksen ja jo tänään hän antoi MUTV:lle ensimmäisen haastattelunsa.

– Se oli kohtalo, mielestäni kohtalo johti minut takaisin tänne. Äitini sanoi minulle, että palaan vielä joskus tänne. On iso haaste palata Manchesteriin, mistä urani aloitin. Nyt minulla on mahdollisuus päättää se minkä täällä kerran aloitin, Pogba sanoi.

– On aivan mahtava fiilis palata takaisin ja nähdä paljon tuttuja naamoja. Haluan tehdä suuria asioita kentällä, haluan olla yksi parhaista. Haluan myös saavuttaa paljon joukkueen kanssa ja voittaa mestaruuksia, siksi tulin tänne. Tiedän että tämä seura tulee voittamaan mestaruuksia.

– Olen valmis tekemään rajusti töitä, että saavutamme tavoitteemme.

– Olen saanut paljon kokemusta sen jälkeen, kun lähdin täältä. Juventuksessa voitin myös paljon. Olen päässyt pelaamaan hienojan pelaajien kanssa ja se on tehnyt minusta paljon paremman pelaajan, Pogba sanaili.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!