Pumpataanko Leicesterin keskikenttä vielä tyhjiin: Liverpool ja Arsenal naaraamassa avainpelaajat

Mestarijoukkue Leicesterin keskikenttätähti N’Golo Kante lähti jo Chelseaan, ja on mahdollista, että Leicester menettää myös Riyad Mahrezin ja Danny Drinkwaterin.

Daily Mailin mukaan Mahrez on vahvasti Arsenalin tutkalla ja nyt Liverpool on Drinkwaterin perässä. Liverpool on lehden tietojan mukaan valmis maksamaan Englannin maajoukkueeseenkin nousseesta pelaajasta 26 miljoonaa euroa, mutta myös Tottenham on miehestä kiinnostunut.

Drinkwaterin ja Leicesterin jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet, joten siirto on jopa todennäköinen, ellei lisää rahaa lohkea. Lehden mukaan iso merkitys on myös sillä, jääkö Mahrez seuraan. Jos ei, lähtenee Drinkwater pesuveden mukana.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!