© Kuva: Getty Images

Väite: Paul Pogban siirto todella lähellä – pelaajan leiri paperitöiden äärellä

Tämän kesän siirtomarkkinoiden ykkösnimi huhuissa on ollut Paul Pogba, jonka siirto Juventuksesta Manchester Unitediin on erittäin lähellä.

Ainakin arvostetun italialaisen sivuston gianlucadimarzio.com:n mukaan.

Sen toimittaja David Amoyal kertoi siirtoon liittyen seuraavaa:

– Siirto on aivan ovella. Viimeisimmät yksityiskohdat ovat työn alla ja ratkottavana. Niiden kanssa kuitenkin on ehtinyt vierähtää hetki, sillä nyt käsitellään niin suuria summia, että jokainen pienikin asia pitää käydä tarkasti läpi. Tällä hetkellä Torniossa Pogban taustajoukot ja lakimiehet tekevät viimeisiä paperitöitä, minkä jälkeen ne menevät Juventuksen urheilupuolen päättäjille. Samalla Pogba vapautetaan Juventuksesta, eikä hänen tarvitse saapua joukkueen harjoituksiin, minne hänen uskottiin palaavan sunnuntaina. Näin Pogba voisi liittyä suoraan Unitedin mukaan New Yorkista, missä hän on tällä hetkellä lomalla, Amoyal kirjoitti.

Juventus sen sijaan on kaavailemassa Pogban korvaajaksi joko PSG:n Blaise Matuidia, Chelsean Nemanja Maticia tai Zenitin Axel Witseliä. Witselin kohdalla Amoyalin mukaan eteen on tullut kovia vaikeuksia, eikä Juventus ole ollut suostuvainen Zenitin koviin ehtoihin.