© Kuva: Juha Tamminen

Jatkuuko Veikkausliigan superyllättäjän huima putki: ”Emme ole pystyneet voittamaan heitä”

Veikkausliigan kolmanneksi ja jopa mestaruustaisteluun noussut yllättäjä Ilves kohtaa sunnuntaina illalla kotonaan PS Kemin.

Kemiläiset ovat turvallisesti keskikastissa ja sarjapaikka on jo varma. Ilves on vain kolmen pisteen päässä sarja kakkosesta IFK Mariehamnista ja kärkeen eli HJK:honkaan ei ole kuin kuusi pistettä – lisäksi Klubi on pelannut yhden ottelun tamperelaisia enemmän.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella loppukauden sivussa olevat kapteeni Antti Hynynen, keskikentän Eero Korte sekä hyökkääjä Mika Lahtinen. Lisäksi senegalilaistaikuri Emile Paul Tendeng on korttitilin täyttymisen takia sivussa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, eikä Ilveksellä ole vielä voittoa keskinäisitä. Liigacupissa talvella Kemi voitti 3-1, liigassa kotonaan 1-0 ja Tampereella pelattiin tasan 1-1.

– Tässä on vielä viisi sarjapeliä jäljellä ja nyt vastassamme on PS Kemi, jota emme ole pystyneet voittamaan tällä kaudella. Siinä on siis paljon haastetta ja tavoitetta, että onnistumme heitä vastaan. Tavoitteena on olla aggressiivinen ja aktiivinen, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss seuran nettisivuilla.