© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalo Mestarien liiga -debyytistään: ”Paras fiilis, mitä jalkapalloilija voi saada”

Bayer Leverkusenin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo pääsi irti heti toisen puoliajan alussa Moskovan TsSKA:ta vastaan Mestarien liigan avauskierroksen ottelussa. Pisteet jaettiin lopulta tasan maalein 2-2 (lue lisää ottelusta ja kierroksesta täältä).

Pohjanpalo oli pirteä tultuaan kentälle, vaikka maalihana ei auennut. Suomalainen kärkkyi hanakkaasti maalipaikkoja, ja teki hyviä juoksuja. Kerran Pohjanpalo pääsi nokikkain TsSKA-vahti Igor Akinfejevin kanssa, mutta suomalaisen pusku suuntautui suoraan syliin.

– Oli todella mahtavaa tehdä Mestarien liiga -debyytti. Paras fiilis, mitä jalkapalloilija voi saada, Pohjanpalo hehkutti UEFA.comille.

Leverkusen hallitsi kenttätapahtumia, mutta ensimmäisen puoliajan nukahdus maksoi kaksi maalia ja voiton. Toisen TsSKA:n maaleista teki Roman Eremenko.

– Meidän olisi pitänyt tappaa peli jo ensimmäisen puolen tunnin kohdalla. Se oli todella hyvä puolikas meiltä ja olisimme voineet tehdä kolmannen, neljännen ja vaikka viidennenkin maalin. Teimme kaksi typerää virhettä ja päästimme heidät tasoihin, joka oli suuri pettymys, Pohjanpalo harmitteli.

Pohjanpalo viimeisteli ennen Mestarien liiga -debyyttiään Bundesliigassa kahdessa ottelussa yhteensä neljä osumaa.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!