© Kuva: Getty Images

Liverpool-pakki valmis Diego Costan käsittelyyn: ”Ei kiinnosta vi***akaan”

Valioliigan viides kierros alkaa perjantai-iltana todellisella herkkupalalla, kun Chelsea isännöi Liverpoolia Stamford Bridgellä. Liverpoolin puolustaja Joel Matip ei aio kuunnella Chelsea-hyökkääjä Diego Costan kommentteja pelin aikana.

Costa tunnetaan kovana ärsyttäjänä, joka pelaa sääntöjen rajamailla. Lisäksi espanjalaiskärjellä on tapana puhua vastustajilleen, eikä aina niin mukavaan sävyyn.

– Jos vastustaja yrittää puhua minulle pelin aikana, oikeasti, minua ei kiinnosta vi***akaan, Matip kommentoi tylysti The Telegraph -lehdelle.

– Aina on niitä pelaajia, jotka yrittävät psyykata pelin aikana, mutta en ole koskaan välittänyt siitä. he voivat sanoa, mitä haluavat, Matip jatkoi.

Matip on pelannut useita pelaajia vastaan, jotka ovat yrittäneet vaikuttaa kommenteillaan ja puheillaan häneen, mutta Costa on omaa luokkaansa Matipin mukaan.

-En usko, että kukaan on kuin Costa. Ainakaan ei ole montaa pelaajaa, jotka olisivat yhtä hyviä siinä hommassa (ärsyttämisessä) tai yhtä kuuluisia siitä, Matip totesi.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!