© Kuva: Getty Images

ManU:n teinitähdellä uskomaton debyyttisaldo – taas tuli maali!

Manchester Unitedin 18-vuotias Marcus Rashford on melkoinen debyyttien erikoismies. Hän iski 21-vuotiaiden maajoukkuedebyytissään maalin Englannille. Englanti voitti peräti 6-1 ja Rashford teki hattutempun.

Vaikka Rashford debytoi jo kesällä Englannin A-maajoukkueessa, hän pelasi vasta nyt ensimmäisen ottelunsa 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Ja heti syntyi maali. Rashford on nyt maalannut ManU:n 21-vuotiaiden, Valioliigan, Eurooppa-liigan, A-maajoukkueen ja 21-vuotiaiden maajoukkueen debyyttiottelussaan.

Ja mikä omituista, ManU:ssa seurakaverina pelaava ”hiukan” kokeneempi Zlatan Ibrahimovic on puolestaan maalannut Valioliigan, Serie A:n, La Ligan, Ranskan liigan ja Mestarien liigan debyyttiotteluissaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!