© Kuva: Getty Images

Romelu Lukakun huikea maalivire jatkuu

Evertonin Romelu Lukaku on hurjassa vireessä. Viikko sitten hän iski Belgian maajoukkueelle kaksi maalia MM-karsinnassa Kyprosta vastaan ja maanantaina syntyi hattutemppu Valioliigassa Sunderlandin verkkoon.

Kaikki maalit syntyivät toisella jaksolla 11 minuutin sisään.

Everton nousi voitollaan Valioliigan kakkospaikalle 10 pisteellä, kärjessä Manchester Cityllä on täydet 12 pistettä.

– Tiedän kyllä, kuinka laadukas joukkue meillä on. Olemme tehneet hyviä hankintoja ja joukkue on nyt tosi vahva. Eurokentät ovat ilman muuta realistinen tavoite tälle kaudelle. Startti on ollut mainio, mutta toki nyt on pelattu vasta neljä kierrosta, sanoi Evertonin manageri Ronald Koeman BBC:lle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!