© Kuva: Getty Images

Antonio Conte kiistää nöyryyttäneensä ManU:a: ”Kunnioitan Manchester Unitedia, kuten kaikkia”

Italialaislähteiden mukaan Jose Mourinho piti Chelsean managerin Antonio Conten yleisönlietsontaa ottelun loppuhetkillä mauttomana ja nöyryyttävänä.

Conte kiisti kuitenkaan nöyryyttäneensä yhtään ketään. Chelsea voitti ottelun 4-0.

– Olen pelannut itsekin aika kauan, joten tiedän kyllä, miten käyttäydytään. Kunnioitan aina jokaista vastustajaa, myös Manchester Unitedia, Conte sanoi BBC:n mukaan.

– Kun voittaa tällaisen pelin 4-0, jokainen pelaaja ansaitsee kunnon aplodit. Halusin kuulla ne, koska siinä kohtaa kuulin vain Unitedin fanien ääntä. Jos haluamme tappaa kaiken tunteellisuuden kentällä, voimme lopettaa nämä hommat ja mennä kotiin.

Itse ottelusta Contella ei ollut pahaa sanottavaa. Pallo oli Unitedin maalissa ensimmäisen kerran jo 31 sekunnin pelin jälkeen.

– Sanoin pelaajille, että haluamme hyvän alun ja otteluun pitää tulla ryminällä. Saimme todellakin sellaisen alun. Pelaajani olivat todella sitoutuneita siihen pelitapaan, millä halusin heidän pelaavan ja sellainen on aina hieno nähdä.

– Me olimme tänään hyvin kunnianhimoisia ja taistelunhaluisia, ansaitsimme todellakin tämän voiton, Conte sanoi.

– Kun hävisimme Liverpoolille ja Arsenalille, muutin pelisysteemiämme. Valmentajan on oltava valmis tekemään muutoksia, jos joukkue niitä tarvitsee. Tässä on kyse aina oikeiden ratkaisujen tekemisestä ja oikeiden muutosten löytämisestä, Conte taustoitti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!