© Kuva: Getty Images

Ex-Liverpool-kapteeni huolissaan: ”Aiemmin nauroin Coutinhon Real Madrid -huhuille”

Liverpoolia koko uransa edustanut Jamie Carragher kehui Liverpoolin nykyistä tähtipelaaja Philippe Coutinhoa tuoreessa kolumnissaan. Entisen Liverpool-kapteenin mukaan Coutinho voisi pelata missä tahansa huippuseurassa kymppipaikkaa, joka myös huolestuttaa häntä.

– Aiemmin nauroin Coutinhon Real Madrid -huhuille, nyt olen huolissani, Carragher kirjoitti Twitterissä.

Coutinho on ollut Liverpoolin vahvan Valioliiga-alun yksi arkkitehdeistä. Brassi on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt kaksi osumaa yhdeksässä pelaamassaan ottelussa. Otteet ovat herättäneet myös kiinnostusta muissa seuroissa, kuten Real Madridissa. Myös brassilegenda Ronaldo haluaisi nähdä Coutinhon Los Blancosissa.

– Joskus pyörittelin silmiäni, kun Coutinho mainittiin Real Madridin kaltaisen seuran yhteydessä. Katsokaa häntä nyt. Hänestä on tullut Valioliigan tähtipelaaja, joka voi viedä Liverpoolin mestaruustaisteluun mukaan. En enää pyörittele silmiäni, Carragher kirjoitti Daily Mailin kolumnissa.

Coutinho tuli Liverpooliin Interistä vuonna 2013. Viimeistään tällä kaudella brasilialainen on noussut koko sarjan eliittiin.

– Hän pelaa sellaisella tasolla, että hän voisi pelata minkä tahansa Liverpoolin päävastustajan kymppipaikalla. Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester United, ja hän sopisi saumattomasti noihin joukkueisiin tehostaen heidän pelaamistaan, Carragher kehui.

Lähde: Daily Mail

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!