© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho selittää Paul Pogban ongelmia: ”Kyse ei ole taktiikastani”

Jose Mourinho sanoo, etteivät Paul Pogban sopeutumisvaikeudet Manchester Unitediin johdu suinkaan hänen pelisysteemistään.

Maailman kallein pelaaja ei ole sopeutunut Unitediin ihan odotetulla tavalla.

– Kyse ei ole pelipaikasta tai joukkueeni taktiikasta. Minun mielestäni ongelma on siinä, että hän tuli tänne maasta, missä jalkapalloa pelataan aivan eri tavalla. Hän tarvitsee aikaa sopeutumiseen, Mourinho sanoo ESPN:n mukaan.

– Hän on fantastinen pelaaja, jolla on uskomaton potentiaali. Ja edessä on paljon vuosia, jolloin hän kehittyy edelleen ja sopeutuu paremmin. Seuran investointi häneen perustuu juuri tähän, hän tulee olemaan tälle seuralle superpelaaja seuraavat 7-8 vuotta.

– Paulilla on todella kova itseluottamus ja hän on fiksu pelaaja. Hän ei kritiikistä välitä, vaan katsoo aina eteenpäin. Luotamme häneen täydellisesti, emmekä lisää paineita odottamalla, että hän olisi heti supertasolla, Mourinho sanoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!