© Kuva: Getty Images

ManU-tähti repesi nauruun, kun kysyttiin joukkuetoverin tossuista: ”Kauheat”

Manchester Unitediin täksi kaudeksi tullut puolustaja Eric Bailly sai osansa brittiläisestä koppihuumorista, kun hänen joukkuetoverit näkivät hänen tossunsa pukukopissa. Joukkuekaveri Ashley Young repesi nauruun, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Baillyn sandaaleista.

ManU:n keskikenttäpelaaja Juan Mata lisäsi viime tiistaina Instagramiin kuvan Baillyn tossuista, jotka olivat saaneet Unitedin kopissa melko ivallisen vastaanoton. Tossut olivat lopulta myös ripustettu henkarilla kopin kattoon. Katso kuva Baillyn tossuista alta, jos et näe, katso täältä.

Sorry @ericbailly24 😂😂😂

Kuva, jonka Juan Mata (@juanmatagarcia) julkaisi

Norsunluurannikon 22-vuotias toppari on tullut todella vakuuttavasti Valioliigaan, mutta tossutyylissä on vielä joukkuetoveri Youngin mukaan hiottavaa. Young repesi nauruun, kun häneltä kysyttiin Baillyn tossuista MUTV:n haastattelussa.

– Mitä vähemmän niistä puhuttaisiin, sen parempi, koska niiden täytyy olla hirveimmät tossut, mitä olen nähnyt. Voihan niitä sanoa ainutlaatuisiksi, mutta minusta ne oli kauheat, Young naureskeli.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!