© Kuva: Getty Images

Rankkarin missannut Sergio Aguero: ”En ylläty, jos putoan maajoukkueesta!”

Manchester Cityn tähtihyökkääjä Sergio Aguero oli pettynyt mies, kun hän missasi rangaistuspotkun ja Argentiina hävisi kotonaan sensaatiomaisesti Paraguaylle 0-1 MM-karsinnoissa.

Paraguay iski maalinsa jo ottelun avausjaksolla. Heti toisen jakson alkuun Argentiina sai rangaistuspotkun. Agueron löysä laukaus ei mennyt edes ihan alanurkkaan, vaan maalivahti Justo Villar torjui sen helposti.

Valioliigassa Aguero on pommittanut viisi maalia Citylle viidessä ottelussa, kolmessa Mestarien liigan ottelussa hän on maalannut jo kuudesti. Mutta MM-karsintapeleissä mies ei ole onnistunut tekemään viidessä pelaamassaan ottelussa maaliakaan.

Kuluneen vuoden aikana Aguero on tehnyt hämmästyttävästi vain yhden maaottelumaalin, kun edellisen vuoden aikana niitä kertyi peräti kymmenen.

Goal.comin mukaan Aguerolta tivattiin, onko hän yllättynyt, jos miestä ei valita marraskuun elintärkeisiin karsintaotteluihin Brasiliaa ja Kolumbiaa vastaan.

– En olisi yllättynyt, koska en tee tällä hetkellä oikeita asioita. Jos en ole mukana marraskuussa ymmärrän ja hyväksyn sen täysin, Aguero sanoi.