© Kuva: Juha Tamminen

Tammelassa kovat panokset – Ilves hamuaa HJK:n päänahkaa: ”Otamme kolme pistettä!”

Ilves ja sitä kaksi pistettä edellä oleva HJK kohtaavat tänään illalla erittäin tärkeässä Veikkausliigan ottelussa. Tappio saattaa viedä HJK:lta mahdollisuuden mestaruuteen – tai Ilvekseltä mitaleille, riippuen muiden otteluiden tuloksista.

Ilveksen päävalmentajana loistavasti tällä kaudella onnistunut Jarkko Wiss ottaa tilanteen tyynesti.

– Kivat ja rauhalliset fiilikset. Kyllähän tässä odotellaan kauden päätöstapahtumaa Tammelassa. Mikäs sen mukavampaa kuin pelata hienon kauden viimeinen kotipeli suuren yleisön edessä isoa HJK:ta vastaan, Wiss sanoo Ilveksen nettisivuilla.

– Yritämme pistää isommalle joukkueelle kapuloita rattaisiin. Meillä on mennyt hyvin tämä kausi ja meillä on ainoastaan voitettavaa. Kaikki paineet ovat HJK:lla ja jos he epäonnistuvat näissä viimeisissä peleissä, niin heidän kausi on mennyt silloin varmaankin heikosti.

Tilastot ovat yllättäen Ilveksen puolella. Sen jälkeen, kun joukkue palasi liigakartalle, ovat joukkueet pelanneet Tammelassa kolmesti. Ilves on voittanut otteluista kaksi 1-0, kerran on pelattu tasan 1-1.

– Edessä on makea kohtaaminen. Hieno päästä pelaamaan Klubia vastaan, sanoo HJK:sta Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt kauden sensaatio Mikael Soisalo Aamulehdelle.

– Uskon, että otamme Klubilta täydet kolme pistettä. Paikat on vain käytettävä hyväksi. Jos saan kunnon syöttöjä, teen maalin. Tappelemme täysillä mitalista, Soisalo lupasi.