Uskomaton kuvasarja: Tottenhamin maalivahti esitti kauden upeimman torjunnan – vastustajakin kunnioitti

Tottenhamin ranskalainen maalivahti Hugo Lloris esitti yhden kauden hienoimmista torjunnoista eilisessä Mestarien liigan ottelussa Leverkusenia vastaan. Ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Leverkusen pelasi avoimen maalintekopaikan meksikolaiskärjelleen Javier ”Chicharito” Hernandezille, joka saa ottaa osasyyn Llorisin torjunnasta. Hernandezin viimeistely epäonnistui pahasti, mutta Lloris venyi silti upeaan torjuntaan aivan maaliviivalta.

Katso kuvasarjastamme, kuinka lähellä Leverkusenin maali todellisuudessa oli, painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan. Kuvasarja näyttää tilanteen hetki hetkeltä.

Myös Leverkusenin virallisella Twitter-tilillä huomioitiin Llorisin upea venytys. Leverkusenin englanninkielinen Twitter-tili vastasi Mestarien liigan virallisen tilin laittamaan kuvaan Llorisin torjunnasta alla olevalla humoristisella GIF-kuvalla.

Jos et näe alla olevaa GIF-kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Mestarien liigan tiistai-illan otteluiden tulokset näet täältä.