© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp vakuuttaa: ”Emme menetä häntä Barcelonaan!”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vakuuttunut, ettei seura menetä supertähteään Philippe Coutinhoa Barcelonaan, vakka katalonialaisjätti onkin ilmoittanut, että brassipelaaja on heidän tähtäimessään.

Coutinholla on vielä neljä vuotta sopimustaan jäljellä Liverpoolin kanssa. Hän tuli seuraan Interistä 2013 ja on kohonnut supertähtien luokkaan Kloppin alaisuudessa.

Entinen Barca-kippari Xavi sanoi hiljattain, että 24-vuotias Coutinho on yksi harvoista pelaajista, jotka parantaisivat Barcelonan joukkuetta.

– Hän viihtyy täällä hienosti ja uskomme, että pelaajan tulevaisuus on Liverpoolissa, Klopp sanoi FourFourTwon mukaan.

– Hän on vielä nuori pelaaja, mutta jo siinä iässä, että suoritukset alkavat olla tasaisen hyviä. Näiden pelaajien kanssa hän voi olla vielä parempi, olemme vasta alkutaipaleella.

– Tietenkin jokainen manageri haluaa pitää pitkään parhaat pelaajansa. Kyse on sellaisen ilmapiirin luomisesta, että he eivät halua lähteä.

– Mutta toki, jos joku seura haluaa maksaa pelaajalle vaikkapa tuplasti enemmän kuin me, mikä minä olen sanomaan, ettei hän saisi ajatella lapsiaan ja tulevia lapsenlapsiaan. Mutta en usko, että sellaisia seuroja on juuri olemassa, Klopp arvelee.

– En ole lainkaan huolissani. Pelaajamme viihtyvät täällä, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että he viihtyvät jatkossakin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!