© Kuva: Getty Images

Konkaripelaajalle valtava tarjous Kiinasta – tekisi maailman parhaiten palkatun pelaajan!

32-vuotias argentiinalainen Carlos Tevez on saanut Yahoo Sports Brazilin mukaan Kiinan liigasta tarjouksen, joka tekisi hänestä maailman parhaiten palkatun jalkapalloilijan.

Seuran uskotaan olevan Shanghai SIPG, jonka valmentajana on Andre Villas Boas. Sama seura houkutteli Tevesiä jo Sven-Göran Erikssonin aikakaudella 25 miljoonan euron vuosipalkalla, mutta nyt palkkaa tarjotaan peräti 40 miljoonaa euroa vuodessa eli käsittämättömät 750 000 euroa viikossa.

Tarjous on sikäli omituinen, että Tevez on kaukana takavuosien huippuiskustaan. Hän teki parhaimmillaan Manchester Citylle 30 maalia kaudessa. Lähes sama tahti jatkui vielä Juventuksessa 2013-2015, mutta palattuaan kotiin Boca Juniorsiin 2015, Tevez on onnistunut tekemään seuralleen 55 ottelussa ”vain” 21 maalia.