Leicester City varmisti tiistaina G-lohkon voiton, kun se kaatoi kotonaan Club Brüggen 2-1. Leicester on yhä ilman tappioita Mestarien liigassa.

Leicester karkasi ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin karkumatkalle Shinji Okazakin ja Riyad Mahrezin maaleilla. Mahrezille osuma oli jo neljäs tämän kauden Mestarien liigassa.

Brügge kavensi toisen puoliajan alkupuolella Jose Izquierdon maalilla. Leicester piti kuitenkin johtoasemansa ja eteni voiton myötä myös lohkovoittoon.

Voitto oli Leicesterille kauden neljäs Mestarien liigassa. Ihmetyttävä fakta on se, että hallitseva Valioliiga-mestari on nyt ottanut Mestarien liigan viidestä ottelusta enemmän voittoja kuin Valioliigassa 12 ottelussa (kolme voittoa).