© Kuva: Getty Images

Liverpoolilla loukkaantumishuolia – kaksi maajoukkuetähteä jäämässä sivuun

Liverpoolin brassihyökkääjä Philippe Coutinho saattaa hyvinkin joutua jättämään väliin viikonlopun Southampton-kamppailun. Hänen takareitensä kuvattiin torstaina.

Coutinho pelasi molemmat Brasilian MM-karsintaottelut maaottelutauolla. Kun hän palasi Liverpooliin, alkoi takareisi kiristellä. ESPN:n lähteen mukaan kyse oli kuitenkin enemmän varotoimenpiteestä – samasta syystä hän saattaa kuitenkin jäädä pois lauantain ottelusta.

Harjoitusmaaottelussa Espanjaa vastaan loukkaantuneen Adam Lallanan pelaaminen on myös edelleen epävarmaa.

– Emme tiedä vieläkään, pystyykö hän pelaamaan. Ei kukaan linkuta kentältä pois, jos mitään vikaa ei ole. Hänen nivusensa on kuvattu vasta nyt ja liigaottelu tulee hyvin pian eteen, joten nyt on vain odotettava, sanoi manageri Jürgen Klopp.

Southampton-Liverpool -ottelua voi seurata suoran lähetyksenä lauantaina 19.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 17.00 alkaen Mikko Innasen selostamana. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!