© Kuva: Getty Images

Ruotsin ”uusi Zlatan” kiinnostaa Real Madridia – onko Eero Markkasen siirrosta hyötyä neuvotteluissa?

17-vuotias vuotias Alexander Isak on merkitty nuorukainen.

ESPN:n mukaan Real Madrid on liittynyt seuroihin, jotka havittelevat AIK:ssa pelaavaa hyökkääjää. Lähde kertoo, että madridilaisseura on jo useamman kerran tavannut AIK:n edustajia. ESPN jatkaa, että Real Madridilla on yksi potentiaalinen etu kilpailijoihinsa nähden, sillä seuralla on hyvät suhteet AIK:hon Eero Markkasen vuonna 2014 Realin organisaatioon tapahtuneen siirron myötä. Nythän Markkanen on jo palannut takaisin AIK:hon, sillä ura ei Madridin ylpeydessä auennut.

Liverpool Echo uutisoi jo aiemmin, että Isakin perässä ovat ainakin Liverpool, ManU ja Leicester, mutta ESPN:n mukaan Chelsea olisi jo tehnyt tarjouksen ja olisi Valioliigaseuroista piikkipaikalla Isakin saamisessa.

Isakin perässä on muitakin Euroopan suurseuroja. PSG on tarjonnut nuorukaisesta jo 10 miljoonaa euroa, mutta tähän summaan ei ruotsalaisseurassa olla tyytyväisiä. Juventus on taas lyönyt tiskiin jo 16 miljoonaa euroa.

Isak viimeisteli Allsvenskan-kaudella kymmenen maalia 24 pelaamassaan ottelussa. Isakia on tituleerattu varsinkin Ruotsissa “uudeksi Zlataniksi”.