© Kuva: Getty Images

Tässä Manchester Unitedin pari ”pientä” ongelmaa: ”Hyökkäys ja puolustus!”

Manchester Unitedin peli on lukossa; ei kulje Valioliigassa, eikä Eurooppa-liigassa. Torstain tappio Fenerbachelle oli paha takaisku.

Entinen ManU-tähti Paul Scholes on huolissaan seuran tilasta.

– Nämä ovat olleet tuskalliset kolme vuotta. Ja seuraavat pari vuotta voivat sujua ihan samoissa merkeissä. Manageri tarvitsee vielä kolme tai neljä siirtoikkunaa tehdäkseen joukkueesta sellaisen kuin haluaa, Scholes sanoi ESPN:llä.

– Veikkaan, että parin vuoden päästä joukkue on täysin toisenlainen kuin nyt.

Torstain esitys Fenerbache vastaan sai Scholesin surulliseksi.

– Ei todellakaan näytä siltä, että tämä joukkue voisi voittaa Eurooppa-liigan. Enkä usko, että potentiaalia riittää myöskään liigamestaruuteen.

Scholesin mielestä Unitedilla on rajusti parannettavaa, jos se aikaa kiivetä liigassa edes neljän parhaan joukkoon.

– Juuri nyt Unitedilla on kaksi suurta ongelmaa, hyökkäys ja puolustus. Heillä on uskomattomia vaikeuksia tehdä maaleja. Ja kun katsoo Daley Blindin ja Marcos Rojon törttöilyä alakerrassa, maaleja olisi pystyttävä tekemään kaksi tai kolme joka ottelussa, koska he näyttävät antavan vastustajalle maalipaikkoja liukuhihnalta, Scholes ruoskii.

– He eivät kykene ennakoimaan vaaratilanteita, heillä ei ole riittävää pelinopeutta, eivätkä he pysty fyysiseen peliin. Ja se on todella huono yhtälö, kun toisessa päässä ei ole mitään merkkejä siitä, että joukkue pystyisi tekemään maaleja, Scholes naulaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!