© Kuva: Juha Tamminen

TPS:lle tärkeitä jatkosopimuksia: ”Kaikki halusivat jäädä, vaikka ottajia olisi ollut”

Jalkapallon Ykkösessä toiseksi sijoittunut sekä paikasta Veikkausliigaan karsinut TPS on solminut kuusi uutta pelaajasopimusta Ykkösen kaudeksi 2017.

Maalivahti Oskari Forsman, puolustajat Rasmus Holma ja Juri Kinnunen, keskikenttäpelaaja Jonni Peräaho sekä hyökkääjät Ilari Mettälä ja Riku Sjöroosjatkavat yksivuotisilla sopimuksilla raitapaidoissa myös ensi kaudella.

28-vuotias Forsman on ollut TPS:n ykkösmaalivahti jo viimeiset kaksi kautta. 26-vuotias Kinnunen siirtyi TPS-paitaan elokuussa 2014 ja hän on kuulunut joukkueen runkopelaajiin siitä asti. 24-vuotias Holma kuuluu myös joukkueen runkopelaajiin ja hän aloittaa myös TPS-paidassa kolmannen kautensa.

Peräaho, 22, kuuluu kauden 2016 suurimpiin onnistujiin ja hän on noussut TPS:n edustusjoukkueeseen seuran omista junioreista. Mettälä, 22, teki henkilökohtaisen läpimurtonsa kauden 2015 loppupuolella ja hän viimeisteli kuluneella kaudella kaksitoista maalia.

21-vuotias Sjöroos debytoi TPS-paidassa jo kaudella 2013 Veikkausliigassa. Hän viimeisteli menneellä kaudella kahdeksan maalia. Mettälä ja Sjöroos ovat myös TPS:n juniorikoulun kasvatteja.

– Kaikki kuusi halusivat jäädä TPS:ään, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin. Kaikki ovat myös selkeitä onnistujia viime kaudelta. Myös useiden muiden viime kauden pelaajien kanssa edelleen neuvotellaan. Pieniä muutoksia ryhmään kuitenkin tulee, mutta kehittävällä tavalla. Ensimmäisen kerran minulla on näin hyvä pelaajatilanne, vaikka uusi harjoituskausi ei ole ehtinyt edes alkaa, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kertoi seuran nettisivuilla.

Alla olevassa kuvassa TPS:n sopimuspelaajat ensi kaudelle, jos et näe, katso tästä.

Lähde: FC TPS

Comments are closed.