UEFA kuuli tänään, torstaina, Huuhkajien tähtipelaaja Roman Eremenkoa. Suomalaispelaaja asetettiin hiljattain väliaikaiseen pelikieltoon, jota jatkettiin viime viikolla yli maajoukkuetauon.

Eremenkon kuuleminen kesti torstaina peräti kaksi tuntia, jonka jälkeen suomalainen ja hänen agenttinsa tulivat huoneesta pois antamatta kommentteja medialle. Venäläisen Sport-Ekspress -lehden toimittaja Filipp Papenkov on seurannut kuulemista paikan päällä Sveitsissä UEFA:n päämajassa.

Papenkovin mukaan päätös Eremenkon tilanteesta tulee myöhemmin. Eremenko oli tullut kuulemisen jälkeen pois huoneesta ja soittanut puhelun suomeksi. Eremenkon agentti Marco Trabucco oli sen sijaan ollut venäläistoimittajan mukaan raivoissaan.

Papenkovin saaman viestin mukaan UEFA tiedottaa asiasta heti, kun kurinpito on tehnyt päätöksen. Venäläistoimittajan saaman viestin mukaan päätöstä ei kuitenkaan kuulla vielä tänään, torstaina.

Moskovan TsSKA:ta edustava Eremenko ei ole saanut harjoitella tai pelata joukkueen mukana. Pelikiellon syystä ei ole kerrottu julkisuuteen. Spekulaatioita on ollut siitä, että Eremenko olisi antanut positiivisen doping-näytteen (MTV Sport). Venäläislehti Interesant jopa spesifioi kielletyn aineen olleen kokaiini. Lue lisää Eremenkon tilanteesta täältä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

 

Филипп Папенков

@PippoGranato
Ну и дела! Теперь сказали, что сегодня от УЕФА ждать по Еременко нечего... 😐 Что ж за тайна такая...(((

Muokattu 11.1. klo. 22.04: Vaihdettu sanavalinta venäläismedian huhusta.