© Kuva: Getty Images

Video: Luis Suarez osuu maalipuiden väliin vaikka maalivahtina!

Uruguayn ja FC Barcelonan megatähti Luis Suarez on tietysti tunnettu armoitettuna maalintekijänä. Nyt Suarez säväytti maajoukkuetauolla Uruguayn harjoituksissa, tällä kertaa maalivahdin paikalta.

Suarez on tällä kaudella onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa La Ligassa, kahdesti Mestarien Liigassa ja Uruguayn paidassa MM-karsinnoissa kolmesti. Viime kaudella Suarez iski peräti 40 osumaa La Ligassa.

Maalintekotaito on maalimääristä päätellen varsin hyvin hallussa, eikä alla oleva video Uruguayn harjoituksista ainakaan vähennä miehen kykyä ampua pallo maalipuiden väliin. Suarez nimittäin tykitti maajoukkueen harjoituksissa maalivahdin paikalta pallon maaliin.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä, (Suarezin maali kohdassa 1.16):