FF Jaron sopimuspelaaja, mutta viime kaudet Ruotsin Allsvenskanisssa lainalla pelannut Simon Skrabb siirtyy IFK Norrköpingiin. Jaro kertoi asiasta nettisivuillaan. Sopimus on nelivuotinen.

Skrabb pelasi viime kauden Geflessä, joka putosi kauden päätteeksi Superettaniin. IFK Norrköping oli ollut yhteydessä Jaroon jo kesän siirtoikkunan aikana, mutta Gefle ei halunnut silloin luopua suomalaisesta.

Viime kaudella hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Skrabb teki 28 Allsvenskan-ottelussa seitsemän maalia ja antoi neljä maalin johtanutta syöttöä.

IFK Norrköping sijoittui viime kaudella Ruotsin pääsarjassa kolmanneksi, jonka myötä se pääsee Eurooppa-liigan karsintoihin ensi kesänä.

– Pääsen nyt ensimmäistä kertaa urallani taistelemaan mitaleista ja se on uskomattoman kivaa ja motivoivaa. Selvästi laajempi pelaajamateriaali ja kovempi kilpailu tulee myös olemaan kaikkien etu. IFK Norrköping on seura, joka on taitava nostamaan nuoria pelaajia ja myymään heitä eteenpäin Eurooppaan. Se on minunkin tavoitteeni, enkä usko, että he olisivat muussa tapauksessa halunneet minua seuraansa, Skrabb sanoi Jaron nettisivuilla.

 

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
IFK Norrköping värvar Simon Skrabb
Läs mer på hemsidan och följ presskonferensen live i Peking Inifrån: pekinginifran.footballaddicts.com
#ifknkpg

Lähde: FF Jaro