Arsenalin manageri Arsene Wenger odottaa yhä tuomiotaan Englannin jalkapalloliitolta tönäistyään neljättä erotuomaria Burnley-ottelussa. Wengerin mukaan hän on sanonut paljon pahempiakin asioita tuomareille.

Wenger haukkui neljättä erotuomaria huijariksi, kun Burnleylle vihellettiin rangaistuspotku ja Wenger protestoi tuomiota.

– Olen sanonut paljon pahempaakin kuin mitä sanoin siinä tilanteessa, eikä minua ole rangaistu. Olen myös kuullut paljon pahempaa muilta ihmisiltä, Wenger kertoi toimittajille lehdistötilaisuudessa.

Wengeriä odottaa luultavasti kahden tai jopa kuuden ottelun toimitsijakielto. Wenger on varmuudella sivussa ainakin lauantain Valioliigaottelusta Southamptonia vastaan. Wenger avasi sielunmaisemaansa toimittajille.

– Minulla on tapana olla todella intohimoinen. Et tee 34 vuoden uraa ilman keskeytyksiä, jos et ole todella intohimoinen, usko minua. Laitetaan sinut tähän hommaan kuudeksi kuukaudeksi ja keskustellaan sitten uudestaan, jos olet vielä hengissä, Wenger tylytti toimittajaa.

Lähde: ESPN