Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho avasi nuoren hyökkääjänsä Anthony Martialin, 21, tilannetta. Mourinhon mukaan Martial ei ole käyttänyt mahdollisuuttaan tarpeeksi hyvin.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Martialin ja Mourinhon välit olisivat tulehtuneet. Martial ei ollut viikonloppuna Unitedin kokoonpanossa Stokea vastaan, jonka jälkeen brittilehti uutisoi, että ranskalaishyökkääjä olisi jättänyt tulematta maanantain harjoituksiin, lue lisää tästä.

Martial on tehnyt Valioliigassa tällä kaudella 13 ottelussa kaksi maalia. Mourinho vaatii hyökkääjältään enemmän, mitä tähän asti on nähty.

– En usko, että hän on kadottanut fokustansa. Mielestäni hän ei vain tarttunut molemmin käsin suureen mahdollisuuteen, joka hänellä oli, Mourinho kertoi brittilehdille.

Mourinhon mukaan hyökkäyspään pelipaikoista käydään kovaa kilpailua, eikä yhdelle pelaajalle voida antaa useita mahdollisuuksia.

– Meillä on yhä viisi pelaajaa näille pelipaikoille. Meillä on Marcus Rashford, Jesse Lingard, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan ja Martial. En voi antaa samalle pelaajalle mahdollisuuksia uudestaan ja uudestaan ja olla huomioimatta muiden ponnisteluja.

– Kun minulla on viisi pelaajaa kahdelle pelipaikalle, minun täytyy huomioida hyvät esitykset. Joskus minun täytyy ottaa pelaaja pois kokoonpanosta. Se on niin yksinkertaista, Mourinho jatkoi.

Lähde: Goal